• Rolf Benz Experts
  • Complete Rolf Benz Collectie
  • Professioneel interieuradvies
  • 800 m2 showroom
Vrijblijvend interieuradvies? Maak direct een afspraak

ROLF BENZ Fauteuil

Heerlijk ontspannen zitten doet u in een fauteuil. Rolf Benz heeft een uitgebreide collectie fauteuils in diverse uitvoeringen. Denk aan designfauteuils, relaxfauteuils, draaifauteuils en longchairs. Al deze fauteuils vindt u in diverse uitvoeringen, zo kiest u altijd de fauteuil die het best past bij uw wensen.

Bekijk hier alle fauteuil

ROLF BENZ HIGHLIGHTS

Zie hier de door ons geselecteerde ROLF BENZ fauteuil.

Fauteuils

Comfort en kwaliteit staan voorop bij de fauteuils van Rolf Benz. Een fauteuil moet niet alleen lekker zitten, hij moet ook een lange levensduur hebben. Bij ieder ontwerp in de collectie fauteuils van Rolf Benz is rekening gehouden met het juiste zitcomfort zodat u op de juiste manier kunt ontspannen.

Bekijk alle Fauteuils

Persoonlijk Advies

Wij geloven dat persoonlijk advies erg belangrijk is als het gaat om het kiezen van de juiste meubels. Onze Rolf Benz experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

U kunt altijd binnenlopen bij het Rolf Benz Experience Center om de gehele collectie te bekijken en uit te proberen onder het genot van een kopje koffie of thee. Maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken met een van onze Rolf Benz experts. Zij bekijken samen met u alle mogelijkheden zodat u het perfecte interieur kunt realiseren.

Maak nu een afspraak met een van onze Rolf Benz experts.

Afspraak maken