• Rolf Benz Experts
  • Complete Rolf Benz Collectie
  • Professioneel interieuradvies
  • 800 m2 showroom
Vrijblijvend interieuradvies? Maak direct een afspraak

ROLF BENZ Salontafels

De salontafel is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Het meubel bepaalt grotendeels de sfeer in uw woonkamer. Het is daarom van groot belang een weloverwogen keuze te maken wanneer u een nieuwe salontafel aanschaft. Kiest u bijvoorbeeld voor een salontafel met een stenen blad dan past dat perfect in een design interieur, terwijl een tafel met een houten blad juist warmte geeft aan het interieur. Niet alleen materiaal maar ook kleur en vorm zijn belangrijk bij kiezen van de juiste salontafel.

Bekijk hier alle salontafels

ROLF BENZ HIGHLIGHTS

Zie hier de door ons geselecteerde ROLF BENZ salontafels.

Persoonlijk Advies

Wij geloven dat persoonlijk advies erg belangrijk is als het gaat om het kiezen van de juiste meubels. Onze Rolf Benz experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

U kunt altijd binnenlopen bij het Rolf Benz Experience Center om de gehele collectie te bekijken en uit te proberen onder het genot van een kopje koffie of thee. Maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken met een van onze Rolf Benz experts. Zij bekijken samen met u alle mogelijkheden zodat u het perfecte interieur kunt realiseren.

Maak nu een afspraak met een van onze Rolf Benz experts.

Afspraak maken