Experience center

Beleef het Rolf Benz Experience Center in Poortvliet

Ontdek het ultieme Rolf Benz gevoel in het Rolf Benz Experience Center Poortvliet. Hier vindt u de complete collectie van het Duitse designmerk. Een luxe, eigentijdse lijn meubels die de blikvanger zijn van uw interieur. Rolf Benz heeft een collectie meubels van uitstekende kwaliteit met een eigentijdse uitstraling en een geweldig comfort.

De Rolf Benz experts zorgen er, met hun jarenlange ervaring, voor dat zij u voorzien van het beste advies!

De ultieme Rolf Benz beleving

In het Rolf Benz Experience Center ervaart u het ├ęchte Rolf Benz gevoel. De showroom is gevuld met de volledige collectie van Rolf Benz. Ieder item een uniek design door een van de Rolf Benz architecten, die ieder hun eigen visie tot leven brachten. Elk meubelstuk met evenveel comfort en een optimale beleving van de Rolf Benz visie. Kom langs en ervaar het ultieme Rolf Benz gevoel.

Toonaangevend en innovatief

Rolf Benz ontwerpt al sinds 1964 prachtige designmeubels. Het innovatieve meubelmerk produceert de ontwerpen daarnaast ook zelf. Het begon allemaal in het Zwarte Woud van Duistland, waar meubelmakers populaire bankontwerpen bedachten. In 1964 kwam daar de Addiform uit, een concept die de traditionele opstelling van bank, fauteuil en salontafel omdraaide. Waardoor een flexibel interieur ontstond.

In de loop der jaren kwam Rolf Benz met prachtige designconcepten van geweldige kwaliteit. Ieder meubelstuk vond zijn weg naar vele woonkamers. Inmiddels is Rolf Benz een internationaal begrip in de meubelbranche.

Persoonlijk interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels voor uw interieur kan lastig zijn. U kunt altijd binnenlopen bij het Rolf Benz Experience center maar wilt u net wat meer informatie of advies, dan staan onze Rolf Benz experts voor u klaar. Met hun jarenlange ervaring met meubels uit de gehele collectie geven zij u graag persoonlijk advies.